QUANTUM TOUCH

q1 Quantum Touch is een healingmethode waarbij mensen geholpen worden zichzelf te genezen. Het is een liefdevolle, pijnloze en krachtige techniek die mensen helpt bij hun genezing van lichamelijke en emotionele problemen. Net zoals REIKI is het een healingmethode door middel van de handen.

Door gebruik te maken van eenvoudige ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken kan de behandelaar zijn levenskracht (KI in REIKI) versterken en zijn trillingsniveau verhogen. Het is bekend, en door de wetenschap bewezen, dat alles en iedereen zijn eigen trillingsniveau heeft. Door de handen op het lichaam van een cliënt te leggen treedt de "Wet van Resonantie" in werking. Deze zorgt ervoor dat het trillingsniveau van de cliënt zich aanpast aan dat van de behandelaar. Het lichaam heeft een enorm groot zelfgenezend en zelfherstellend vermogen en elke cel in ons lichaam beschikt over lichaamsintelligentie. Deze lichaamsintelligentie bepaalt wat er in het lichaam of de geest nodig is.

Quantum Touch is een healingtechniek waarmee mensen, of dieren, geholpen worden om hun eigen genezingsproces te versnellen. Niet de behandelaar is dus de healer, maar de persoon die de energie ontvangt geneest zichzelf van binnenuit met deze energie. Quantum Touch zorgt er ook voor dat de energie blijft bewegen en telkens aangevuld wordt. Daardoor raakt de behandelaar niet uitgeput en neemt geen dingen over van de cliënt.

Door Quantum Touch wordt een heel nieuwe dimensie aan het begrip healing toegevoegd en het effect van behandelingen die door middel van de handen plaats vinden wordt versterkt. Zowel REIKI als Quantum Touch gebruiken dezelfde energie, maar met Quantum Touch kan die energie krachtiger gericht worden. Niet voor niets wordt Quantum Touch ook wel Turbo-REIKI genoemd. En in tegenstelling tot REIKI wordt er niet met symbolen en inwijdingen gewerkt.

q2

Quantum Touch kan gebruikt worden voor alles wat leeft, want alles wat leeft bestaat uit energie. Tevens is Quantum Touch goed te combineren met andere vormen van therapie. Maar het is niet bedoeld als vervanging van reguliere medische hulp. Quantum Touch is een aanvulling en een ondersteuning.


Wat zijn de effecten van Quantum Touch?

  • snelle en diepgaande vermindering van pijn
  • versnelling van het genezingsproces
  • emotionele en psychologische condities reageren goed op QT
  • QT brengt ontspanning en meditatie
  • QT is geschikt voor behandelingen op afstand
  • sneller herstel van gedeformeerde of gebroken botten
  • uitlijning van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand
  • ontstekingen die ontstaan na verwondingen zijn snel te genezen
  • oude emoties kunnen loskomen en verdwijnen
"Quantum Touch is een veelbetekenende doorbraak in heling door middel van je handen… een essentiële en onschatbare techniek voor ieder mens, therapeut of leek."
(Alternative Medicine Magazine)